0
  • Geen producten in winkelmandje

Een mooi ingepakt cadeautje en een handgeschreven kaart met persoonlijke boodschap

Wil jij je dierbare verrassen op een persoonlijke wijze met een tof cadeau en een handgeschreven kaart? Brievenkusje heeft originele cadeaus om de ontvanger blij te maken met een leuke verrassing in de brievenbus; een doosje vol liefde!

Brievenbuscadeautjes
Alle producten in de webshop worden direct verstuurd naar de ontvanger van jouw keuze. Alle leuke cadeaus kunnen door de brievenbus, dus degene hoeft niet thuis te zijn om het pakketje aan te nemen; extra handig!

Bij ieder ingepakt brievenbuscadeautje zit een handgeschreven kaart met jouw persoonlijke boodschap. Op deze manier heb je een heel origineel cadeau en is het een leuke verrassing voor de ontvanger van de brievenbuspost!

Alle kadootjes worden verzonden binnen 3 werkdagen. Wil je iemand verrassen op een bepaalde datum? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Cadeautips
Wil je naast een kaartje sturen ook een cadeautje geven, zodat het een leuk persoonlijk cadeau is? Dan zit je bij Brievenkusje helemaal goed! In het assortiment zitten zowel kleine als wat grotere cadeaus. Dus voor ieder wat wils!

Kom je er niet uit en ben je op zoek naar cadeau inspiratie? Neem dan nu een kijkje in ons assortiment vol met leuke cadeautjes. Bij Brievenkusje hebben we veel cadeau ideeën om je dierbare een leuke verrassing te bezorgen.

Origineel assortiment
Ben je op zoek naar leuke cadeaus om te versturen als brievenbuspost? Brievenkusje heeft een assortiment met toffe producten om te versturen per post. Het assortiment bestaat uit producten op het gebied van baby & kids en wonen & lifestyle. Wil jij iemand blij maken met een persoonlijk cadeau? Dat kan bij Brievenkusje!

Share via: