0
  • Geen producten in winkelmandje

Op zoek naar een mooi Moederdag cadeau?

Moederdag is DE dag om je (schoon)moeder in het zonnetje te zetten. Het is altijd weer lastig om een leuk Moederdag cadeautje te kopen. Dus hierbij wat inspiratie voor mooie cadeautjes om je (schoon)moeder te verrassen!

Wat dacht je van een setje armbanden wat helemaal gepersonaliseerd wordt met een naam of woord van jouw keuze. Misschien met een lief woordje, zoals MAMA of de namen van de kleinkind(eren)? Wil je twee of meer armbandjes met tekst? Laat het ons even weten, alles is mogelijk. Verkrijgbaar in zilver en goud.

Een droogboeketje met prachtige droogbloemen waar je heel lang plezier van hebt en welke super zullen staan in het huis van je (schoon)moeder. Helemaal de trend van nu! Of een heerlijk theepakketje met onder andere Lieve thee. In deze verse thee zitten natuurlijk gekleurde suikerhartjes en rozenblaadjes; schattig he!

Je (schoon)moeder is als een diamant; zo waardevol! Daarnaast is de betekenis van een diamant onoverwinnelijk, wat een mooie betekenis om cadeau te doen. De diamant is verwerkt in dit mooi armbandje. Er zijn ook armbandjes met een lotus. De lotus is een heilige bloem en staat symbool voor het leven. Zuiverheid, puurheid, innerlijke groei en de weg naar verlichting zijn een paar mooie betekenissen. Super om te geven, want de armbandje zitten in een glazen reageerbuisje. Verkrijgbaar in zilver en goud.

Share via: