0
  • Geen producten in winkelmandje

OVER BRIEVENKUSJE

Hoihoi!

Wat leuk dat je de webshop van Brievenkusje bezoekt!

Ik vind het altijd zo ontzettend leuk om een lief kaartje te ontvangen in de brievenbus, jij toch ook? De meeste contacten lopen tegenwoordig vooral via app, social media of mail; super onpersoonlijk dus. En wie wordt er nu niet vrolijk van een persoonlijk kaartje en helemaal als er nog een tof cadeautje bij zit!

Er zijn heel wat mooie, maar ook verdrietige momenten waarbij je iemand graag een kleinigheidje wilt sturen. Denk aan een zwangere vriendin, lief mensje dat is geboren, het feestvarken, iemands nieuwe baan en een klein beetje extra liefde voor een vriendin die een moeilijke periode doormaakt. Brievenkusje heeft prachtige cadeautjes om te versturen! Bij het cadeautje zit een handgeschreven kaart met persoonlijke boodschap en alles wordt mooi ingepakt; een doosje vol liefde dus! Wie ga jij blij maken?

Onze producten zijn met aandacht uitgekozen en van hoogwaardige (vaak duurzame) kwaliteit in Nederland vervaardigd. Op de hoogte blijven van nieuwe brievenkuscadeautjes? Volg ons op Instagram en Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Tot gauw!

Annouska eigenaresse Brievenkusje

Share via: