0
  • Geen producten in winkelmandje

Top 5 originele kraamcadeautjes

Een leuk kraamcadeautje kopen is toch wel een hele opgave. Vaak heeft de (aanstaande) moeder of vader al van alles gekocht en je wilt als je op kraamvisite gaat toch wel iets tofs meenemen! Daarom in deze blog een top 5 met originele kraamcadeautjes. Hier zit zeker wat leuks tussen!

TIP 1. BARNSTEEN KETTING OF ARMBAND
Niet alleen mooi, maar ook erg praktisch; een barnsteen ketting of armband. Barnsteen heeft namelijk een hele mooie werking voor baby’tjes. Het bevordert de creativiteit en geeft meer vrolijkheid en spontaniteit. En daarnaast versterkt het gevoel van zorgeloosheid en geeft het meer zelfvertrouwen. Bij kinderen kan het helpen om pijn aan het krijgen van tanden en kiezen te verzachten, door het zuur wat vrijkomt van de barnsteen op de warme huid. Super toch!

TIP 2. BIJTRING
Een bijtring is echt ideaal voor een baby’tje, want het kan pijnstillend werken bij doorkomende tandjes. Bijtringen helpen namelijk bij het masseren van het gevoelige tandvlees en het verzacht de pijn door het gebruik van veerkrachtige silicone en onbehandelde organische beukenhouten kralen. Daarnaast is de bijtring ook als rammelaar te gebruiken, dus dan kan de baby er lekker mee spelen en gaan ontdekken om dingetjes vast te houden. Je hebt de bijtring in verschillende varianten en kleuren!

TIP 3. SPEENKOORD
Wat je eigenlijk niet kan missen is een speenkoord. Super handig om een speen van de baby of bijvoorbeeld een bijtring aan te hangen. Met de clip kan je het koord makkelijker ergens aan vast maken, zodat je de speen niet kan verliezen en altijd bij de hand hebt. Deze leukerd is gemaakt van een furry leopard print, de zachte haartjes maken het nog leuker voor de babytjes!

TIP 4. KNUFFEL RAMMELAAR
Hoe lief zijn deze knuffels! Hier kan een babytje heerlijk mee knuffelen, maar de knuffel is ook te gebruiken als rammelaar. Dubbel leuk dus! Daarnaast staan deze knuffels ook perfect als accessoire op een babykamer.

TIP 5. SLABBER
Slabbetjes; je kunt er niet genoeg van hebben voor een pasgeboren baby. Dus een slabber komt altijd goed van pas. En hoe leuk zijn deze slabbetjes met een tof printje. Dat zal de kleine super mooi staan!

Share via: