0
  • Geen producten in winkelmandje

Wie ga jij verrassen met een brievenbuscadeautje uit ons assortiment leuke cadeaus?

Tegenwoordig gaan veel persoonlijke contacten via app, social media en mail. Wat is nou toffer dan een persoonlijk kaartje ontvangen via de post? En al helemaal als er leuke cadeaus bij zitten! Brievenkusje heeft een uitgebreid assortiment met toffe cadeaus op het gebied van baby & kids en wonen & lifestyle. Alle producten kunnen voor je ingepakt worden met een persoonlijke kaart. Wie ga jij blij maken met een brievenbuscadeautje?

Baby & kids
Iemand verrassen doe je met één van onze cadeautjes uit de baby & kids collectie. Is er iemand zwanger of wil je degene verrassen voor de geboorte van een baby? Brievenkusje heeft toffe producten in het assortiment om cadeau te doen als zwangerschapscadeau, kraamcadeau of babyshower cadeau. Ook een brievenbuscadeautje voor een kinderverjaardag, zoals speelgoed, heeft Brievenkusje volop! Zoals bijvoorbeeld slabbetjes, een bijtring, rammelaar, knuffel, memory spelletjes of een schortje voor een speelgoed keuken.

Wonen & lifestyle
Waarmee verras jij je dierbare? We hebben genoeg cadeautjes voor haar; bijvoorbeeld een cadeau voor je (schoon)moeder, (schoon)zus of goede vriendin. Denk hierbij aan een verjaardagcadeau, Moederdag cadeau, huwelijkscadeau, housewarming cadeau, afscheidscadeau, zwangerschapscadeau, kraamcadeau, noem maar op! Of stuur iemand zomaar eens een leuk cadeautje; dat is pas een verrassing! Brievenkusje heeft allemaal toffe brievenbuscadeautjes in de wonen & lifestyle collectie.

Er zijn ook momenten waarbij iemand een moeilijke periode doormaakt en je degene een hart onder de riem wil steken, bijvoorbeeld bij ziekte, overlijden, scheiding of examenstress; laat weten dat je aan deze persoon denkt. Ook hiervoor heeft Brievenkusje mooie cadeaus om te geven en jouw dierbare beterschap of sterkte te wensen. Een kleine moeite met een groot gebaar!

Share via: